Vestificina alege CLARUS ERP de la Integrator Soft

CLARUS ERP
22feb., 2019

Vestificina, furnizor local de pachete de accesorii si consumabile pentru industria textila, a ales solutia CLARUS ERP. O solutie produsa in totalitate in house de catre Integrator Soft, furnizor de solutii software ERP, CRM, BI si HR care activeaza pe piata locala de aproape 30 de ani.

CLARUS ERP este un sistem informatic financiar-contabil si de management, unitar si integrat, care asigura intregul flux informational managerial, fiind creat pentru a satisface cerintele companiilor care desfasoara procese de afaceri in diferite domenii. Sistemul ofera comunicarea eficienta a informatiilor referitoare la stocuri, stocuri limita, produse rentabile sau mai putin rentabile. De asemenea ofera o multitudine de instrumente de lucru specifice conducerii oricarei companii oferind informatii referitoare la planning, previziuni, cash-flow si urmarirea pe centre de cost..

Solutia implementata este doar o componenta dintr-o solutie software pentru business complexa, proiectata si dezvoltata de catre Integrator Soft, putand fi integrata cu alte solutii din familia CLARUS (ERP – Enterprise Resource Planning, CRM – Customer Relationship Management sau BI – Business Intelligence, HR – Human Resources), alaturi de care formeaza un set complet de instrumente de business, menite sa devina un instrument ce poate fi particularizat pentru a raspunde nevoilor individuale ale fiecarei companii aflate in evolutie.