TRAINING

Training

Instruire personal

Instruirea personalului desemnat de catre beneficiar pentru a utiliza sistemul CLARUS este asigurata de specialistii firmei noastre, acestia asigurand transferul cunostintelor si al experientei acumulate catre utilizatori intr-o maniera eficienta si rapida, fiind puse totodata la dispozitia utilizatorului o gama larga de documentatie atat prin eLearning cat si direct pe suport magnetic si pe hartie.

Toate modulele sistemului CLARUS sunt insotite de documentatia aferenta si sunt secondate de un puternic mecanism de HELP integrat.

Datorita abilitatilor pedagogice, laturii practice si experientei instructorii firmei noastre asigura o buna instruire si o familiarizare rapida a noilor utilizatori cu sistemul CLARUS.

Perioada de training este stabilita de comun acord astfel incat toti utilizatorii sa fie prezenti, iar activitatea firmei sa nu fie afectata stabilindu-se un calendar pentru perioadele de instruire.

Trainingul incepe cu o prezentare generala a sistemului CLARUS la care toti utilizatorii si in special administratorii participa pentru a intelege sfera de actiune, functionalitatile si fluxul activitatilor in cadrul sistemului si cum afecteaza CLARUS activitatea lor.

Trainingul continua cu o prezentare generala a fiecarui modul in parte pe grupe de utilizatori, fiecare grupa de utilizatori fiind stabilita in prealabil de catre reprezentatntul de proiect din partea clientului in functie de activitatea pe care o desfasoara.

Este recomandabil ca administratorii sa participe la toate prezentarile de module pentru o mai buna intelegere a sistemului, a acumularii de informatii pentru rezolvarea mai rapida a problemelor si intelegerii sistemului si pentru luarea mai rapida a deciziilor operationale.

La finalul trainingului se pot da anumite teste pentru evaluarea informatiilor asimilate de catre viitori utilizatori, teste care de-a lungul timpului ne-a aratat valoarea de care da dovada specialistii firmei noastre.

Un training eficient presupune o reducere a timpului de implementare, un GO LIVE optim si un personal bine pregatit.