THIMM Packaging utilizeaza CLARUS HR de la Integrator Soft

THIMM
26ian., 2016

THIMM Packaging Romania, companie parte a grupului THIMM – THE HIGHPACK GROUP, un grup de firme foarte activ si inovativ pentru segmentele si procesele managementului de ambalare, a ales solutia software CLARUS HR pentru managementul resurselor umane. Solutia este produsa in totalitate in house de catre Integrator Soft, furnizor de solutii software ERP, CRM, BI si HR.

Acest parteneriat nou este cu atat mai important cu cat vine intr-un an aniversar. Integrator Soft implineste anul acesta 20 de ani de activitate. 20 de ani de solutii software complete, care sa satisfaca pe deplin nevoile clientilor nostri. De la calcul salarial, pana la managementul complex al unui departament de resurse umane. De la evidenta mijloacelor fixe, pana la solutii complexe de enterprise resource planning. Toate configurate pe specificul fiecarei industrii si al fiecarui client in parte.

CLARUS HR este un instrument complet care face fata tuturor cerintelor unui departament de Resurse Umane al unei companii, indiferent de numarul de angajati si de domeniul de activitate al acesteia. Proiectata pentru a raspunde provocarilor mediului de afaceri aflat in continua schimbare si cerintelor tot mai complexe ale companiilor moderne, solutia CLARUS HR vine sa eficientizeze fluxul operativ din cadrul departamentului de Resurse Umane al THIMM Packaging Romania, cu misiunea clara de a face fata tuturor provocarilor pe care un astfel de departament din cadrul unei companii care face parte dintr-un grup international de firme, le intampina in activitatea cotidiana. Solutia implementata la THIMM Packaging Romania rezolva toate chestiunile legate de evidenta salariatilor, pontaje (cu preluare automata din centrala de control acces si aprobarea sefilor de echipe), dar mai ales pe cele legate de salarizare. Toate, in concordanta cu legislatia in vigoare din Romania.

Solutia CLARUS HR este doar o componenta dintr-o solutie software pentru business complexa, proiectata si dezvoltata de catre Integrator Soft, putand fi integrata cu alte solutii din familia CLARUS (ERP – Enterprise Resource Planning, CRM – Customer Relationship Management sau BI – Business Intelligence), alaturi de care formeaza un set complet de instrumente de business, menite sa devina un instrument ce poate fi particularizat pentru a raspunde nevoilor individuale ale fiecarei companii aflate in evolutie.

Despre INTEGRATOR SOFT

Compania Integrator Soft, a fost infiintata in 1996 si  prin solutiile dezvoltate, care se adreseaza atat intreprinderilor medii si mari din toate domeniile comerciale si industriale cat si intreprinderilor mici, a dezvoltat parteneriate de durata cu o serie de companii nationale sau internationale, cum ar fi: Autoliv, Schaeffler Romania, Quin, Hutchinson, First-Bike, Duvenbeck Logistik, Holver, Preh, Arvato Bertelsmann, Benchmark Electronics Romania, etc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *