SERVICII

Care sunt serviciile noastre?

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

conform specificatiilor stabilite de comun acord cu beneficiarul in urma analizei efectuate la fata locului de catre specialistii firmei noastre.

Metodologia noastra de implementare, eficienta din punctul de vedere al costului, asigura faptul ca noua dumneavoastra solutie este actualizata si se incadreaza in timp si buget – cu transparenta si control asupra proceselor.

Conceptul nostru de mentenanta si suport va permite sa pastrati controlul prin adoptarea pas-cu-pas a noilor facilitati si tehnologii.

Lista Serviciilor

Analiza si consultanta

Pentru inceput specialistii firmei noastre analizeaza la nivel macro necesitatile clientului urmand ca aceasta analiza sa se concretizeze in prezentarea unui model concret de implementare in functie de situatia existenta in acel moment la client.

Implementare si management de proiect

In concordanta cu cerintele stabilite de comun acord cu beneficiarul in momentul analizei detaliate, specialistii firmei noastre lucreaza impreuna cu responsabilul de proiect sau echipa de implementare stabilita de beneficiar pentru a finaliza detaliile de implementare, incluzand conversiile de date, interfatarea cu alte sisteme, definirea caracteristicilor bazelor de date generale, parametrii de configurare, proceduri de lucru, procedurile de testare, instruirea personalului conform etapelor stabilite de comun acord in cadrul contractului de implementare.

Mentenanta si support

INTEGRATOR SOFT ofera siguranta in exploatarea sistemelor CLARUS prin intermediul pachetelor de servicii dedicate de mentenanta. Aceste pachete sunt adaptate necesitatilor clientului si fac obiectul unor contracte ulterioare de mentenanta incheiate cu beneficarul.

Training

Instruirea personalului desemnat de catre beneficiar pentru a utiliza sistemul CLARUS este asigurata de specialistii firmei noastre, acestia asigurand transferul cunostintelor si al experientei acumulate catre utilizatori intr-o maniera eficienta si rapida, fiind puse totodata la dispozitia utilizatorului o gama larga de documentatie atat prin eLearning cat si direct pe suport magnetic si pe hartie.

Avantaje

  •  Analiza si consultanta
  •  Implementare si management de proiect
  •  Mentenanta si suport
  • Training