SALARII – APLICATIE ANDROID

SALARII – APLICATIE ANDROID

Aplicatie GRATUITA de calcul si conversie salariala, in concordanta cu legislatia din Romania.

SALARII este o aplicatie care permite operatiuni de calcul salarial individual, atat ale salariului net (pornind de la salariul brut), cat si ale salariului brut (pornind de la net). In plus, aplicatia permite calculul tuturor cheltuielilor firmei cu un angajat (salariul complet), dar si configurari speciale legate de numarul de persoane aflate in intretinere, conditiile de munca, fondul de risc si accidente, tichete de masa, statutul de pensionar, salariul neimpozabil, functie de baza si alte sume impozabile. Totul pentru o simulare cat mai apropiata de nevoile companiei dumneavoastra si in concordanta cu legislatia in vigoare din Romania.

qrcode aplicatie salarii
google-play-badge

Aplicatia permite afisarea rezultatelor sub forma de fluturas de salariu, evidentiind cheltuielile si taxele angajatului si ale firmei, dar si trimiterea instanta a acestui flururas, pe orice adresa de email.

Salarii este o aplicatie pentru dispozitive Android (smartphone sau tableta) realizata de catre Integrator Soft si oferita GRATUIT.
Aplicatia NU CONTINE RECLAME inserate.

Pentru a instala aplicatia de pe dispozitivul Android apasati butonul de mai jos sau scanati codul QR alaturat (in acest caz trebuie sa folositi o aplicatie dedicata).

SALARII va face obiectul unor update-uri periodice prin care Integrator Soft va actualiza aplicatia in functie de ultimele modificari legislative si ii va adauga noi functionalitati, pentru a putea oferi utilizatorilor un instrument eficient de calcul salarial.

Recomandam verificarea periodica si update-ul la ultima versiune disponibila. De asemenea, orice sugestie este binevenita, atat pe adresa de mail a companiei cat si in sectiunea de Ratings & Reviews din Google Play.