O noua companie din grupul KRAFTANLAGEN Romania apeleaza la produsele Integrator Soft

KRAFTANLAGEN
13feb., 2015

Datorita faptului ca solutia CLARUS HR, implementata la KRAFTANLAGEN Romania este un instrument complet care face fata tuturor cerintelor departamentului de Resurse Umane al companiei , Integrator Soft, furnizor de solutii software ERP, CRM, BI si HR, anunta ca, dupa o a doua etapa a colaborarii dintre cele doua companii, care a presupus implementarea cu succes a celei mai noi versiuni a solutiei CLARUS HR la KRAFTALAGEN Romania Electro si Automatizare, o noua societate din acelasi grup de firme, IPIP, apeleaza la solutia CLARUS HR. Este o continuare fireasca a unei colaborari gandita pe termen lung, in care solutiile software se vor interfata pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientului.

Proiectata pentru a raspunde provocarilor mediului de afaceri aflat in continua schimbare si cerintelor tot mai complexe ale companiilor moderne, solutia CLARUS HR vine sa eficientizeze fluxul operativ din cadrul departamentului de Resurse Umane al IPIP, cu misiunea clara de a face fata tuturor provocarilor pe care un astfel de departament din cadrul unei companii care face parte dintr-un grup international de firme, le intampina in activitatea cotidiana.

Solutia CLARUS HR este doar o componenta dintr-o solutie software pentru business complexa, proiectata si dezvoltata de catre Integrator Soft, putand fi integrata cu alte solutii din familia CLARUS (ERP – Enterprise Resource Planning, CRM – Customer Relationship Management sau BI – Business Intelligence). Alaturi de acestea formeaza un set complet de instrumente de business, menite sa devina un instrument ce poate fi particularizat pentru a raspunde nevoilor individuale ale fiecarei companii aflate in evolutie.

Despre INTEGRATOR SOFT

Compania Integrator Soft, a fost infiintata in 1996. Prin solutiile dezvoltate, care se adreseaza atat intreprinderilor medii si mari din toate domeniile comerciale si industriale cat si intreprinderilor mici. A dezvoltat parteneriate de durata cu o serie de companii nationale sau internationale, cum ar fi: Autoliv, Schaeffler Romania, Quin, Hutchinson, First-Bike, Duvenbeck Logistik, Holver, Preh, etc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *