Integrator Soft sarbatoreste 20 de ani de activitate

Integrator Soft
05apr., 2016

Anul acesta, chiar in luna martie, compania Integrator Soft sarbatoreste 20 de ani de activitate. 20 de ani de activitate care se traduc in 20 de ani de solutii software complete, care sa satisfaca pe deplin nevoile clientilor nostri, de la calcul salarial, pana la managementul complex al unui departament de resurse umane, de la evidenta mijloacelor fixe, pana la solutii complexe de enterprise resource planning, configurate pe specificul fiecarei industrii si al fiecarui client in parte.

 

Si, poate cel mai important, 20 de ani de relatii de incredere cu partenerii nostri care stiu ca se pot baza pe tot suportul de care au nevoie atunci cand folosesc instrumentele software pe care le livram. Tocmai din acest motiv, tinem sa le multumim si partenerilor nostri cu aceasta ocazie speciala pentru compania noastra.

 

Vom marca acest an aniversar printr-o serie de eveniemente speciale, evenimente despre care vom oferi informatii pe canalele oficiale de comunicare ale companiei.

 

Despre INTEGRATOR SOFT

 

Compania Integrator Soft, a fost infiintata in 1996 si, prin solutiile dezvoltate, care se adreseaza atat intreprinderilor medii si mari din toate domeniile comerciale si industriale cat si intreprinderilor mici, a dezvoltat parteneriate de durata cu o serie de companii nationale sau internationale, cum ar fi: Autoliv, Schaeffler Romania, Arvato Bertelsmann, Quin, Hutchinson, Benchmark Electronics, THIMM Packaging Solutions, VARD Electro, First-Bike, Duvenbeck Logistik, Holver, Preh, JF Furnir, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *