Integrator Soft implementeaza sistemul de automatizare a cantinei la PREH Romania

PREH
29ian., 2014

Integrator Soft, furnizor de solutii software ERP, CRM, BI si HR, anunta implementarea cu succes a noii versiuni a modulului Clarus InfoCantina la PREH Romania. Este un nou pas al unei colaborari mai vechi si care se doreste continuata pe termen lung.

 

Modulul HR InfoCantina, care face parte din suita de aplicatii CLARUS HR, este o aplicatie utilizata pentru gestionarea unei bune activitati a cantinei din cadrul unei firme. Solutia permite o evidenta a persoanelor care au dreptul sa consume de la cantina, identificati unic printr-un ID sau prin scanarea cartelei de acces folosita la accederea in institutie (sau pentru pontarea timpului de lucru).

 

In acelasi timp, ofera managementului PREH rapoarte in timp real privind consumurile angajatilor, sume care pot fi verificate si de angajati printr-un terminal care folosește CLARUS InfoChiosc. Rapoartele sunt destinate atat managementului cat si departamentului financiar, rezultant un bun control al bugetului acordat angajatilor pentru masa la cantina.

 

Programul aduce beneficii atat angajatilor PREH, cat si angajatorului. Beneficiul important adus de CLARUS InfoCantina este satisfactia angajatilor, care au posibilitatea sa verifice oricand consumul si suma subventionata de catre firma, indiferent de momentul la care se acorda aceasta subventie. Managementul companiei are posibilitatea sa verifice in timp real consumul de la cantina si sa ajusteze astfel sumele subventionate pentru a se incadra in bugetul lunar acordat. Firma este cea care stabileste pentru fiecare produs un procent de discount, pe care il poate modifica in orice moment.

 

CLARUS HR este o solutie solida si completa de management a resurselor umane, care vine in intampinarea nevoilor oricarei companii de a-si optimiza investitia in cea mai importanta resursa a sa – resursa umana, si vizeaza o corelare eficienta a activitatii angajatilor cu celelalte activitati de business din cadrul companiei.

 

Pe langa modulele din versiunea standard a CLARUS HR (Personal, Salarii, Pontaj si Info), solutia poate fi completata si cu module suplimentare precum HR Training, HR Calificare, HR InfoChiosc, HR InfoCantina, cu scopul de a oferi un instrument complet pentru managementul integral al resurselor umane, indiferent de sfera activitatilor in care este necesara aceasta gestionare a personalului angajat al unei companii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *