Integrator Soft implementeaza IFS Applications la VARD Electro

IFS Applications
22sept., 2015

Integrator Soft, partener strategic in Romania al IFS Applications, a asigurat implementarea solutiei la VARD Electro (Tulcea si Braila). Pe langa implementarea propriuzisa, Integrator Soft a asigurat si servicii de project management si de training, atat pentru key-useri cat si pentru end-useri. De asemenea, a fost realizata si o interfata intre solutia de management a resurselor umane, CLARUS HR, implementata intr-o prima faza a proiectului si IFS Applications.

Colaborarea dintre cele doua companii, Integrator Soft si VARD Electro a trecut astfel la un nou nivel, implicand doua solutii software (CLARUS HR si IFS Applications) si doua locatii ale VARD Electro (Tulcea si Braila).

IFS Applications

VARD Electro este o companie a grupului international VARD, unul dintre cei mai mari producatori de nave (detinuta la randul ei de Fincantieri Oil & Gas S.p.A., cu o traditie de peste 200 de ani si peste 7000 de nave construite),grup cu prezenta in patru tari de pe trei continente si cu un numar de peste 10.000 de angajati, dintre care peste 500 la noi in tara, a ales pentru managementul resurselor umane solutia CLARUS HR, produsa in totalitate in house de catre Integrator Soft, furnizor de solutii software ERP, CRM, BI si HR.

Despre INTEGRATOR SOFT

Compania Integrator Soft, a fost infiintata in 1996 si  prin solutiile dezvoltate, care se adreseaza atat intreprinderilor medii si mari din toate domeniile comerciale si industriale cat si intreprinderilor mici, a dezvoltat parteneriate de durata cu o serie de companii nationale sau internationale, cum ar fi: Autoliv, Schaeffler Romania, Quin, Hutchinson, First-Bike, Duvenbeck Logistik, Holver, Preh, etc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *