IMPLEMENTARE SI MANAGEMENT DE PROIECT

Implementare si management de proiect

Implementare si Management de Proiect

In concordanta cu cerintele stabilite de comun acord cu beneficiarul in momentul analizei detaliate, specialistii firmei noastre lucreaza impreuna cu responsabilul de proiect sau echipa de implementare stabilita de beneficiar pentru a finaliza detaliile de implementare, incluzand conversiile de date, interfatarea cu alte sisteme, definirea caracteristicilor bazelor de date generale, parametrii de configurare, proceduri de lucru, procedurile de testare, instruirea personalului conform etapelor stabilite de comun acord in cadrul contractului de implementare.

Focusata pe indeplinirea cerintelor business-lui dvs, implementarea CLARUS asigură faptul ca obţineti maximul de la sistemul Clarus indiferent de modulele folosite si de domeniul in care activati.

 Recuperare rapida a investitiei

Maximizarea valorii obtinute pe baza solutiei de business este critica pentru recuperarea investitiei dumneavoastra. Metodologia de implementare CLARUS asigură faptul ca solutiile  de business sunt livrate rapid, intr-un mod convenabil din punct de vedere al costului si la cele mai inalte standarde de calitate.

   Experienta vasta in diferite domenii

Este usor sa furnizezi solutii, ce se incadreaza in timp, buget si valoare de business atunci cand te bazezi pe ajutorul experientiei din diferite domenii. Metodele noastre de implementare reutilizeaza cunoştinţele existe in  „cele mai bune practici”, oferindu-vă o implementare mai rapida, mai puţin costisitoare şi de o calitate superioară.

   Solutia potrivita, cu mai putine modificari

Exploatand la maxim cele mai bune facilitati din cadrul Clarus, obtineti o solutie custom prin intermediul catorva modificari, mapand procesele dvs. de business la functionalitati deja existente in cadrul sistemului Clarus

   O necesitate – o solutie

Implementarea unei solutii potrivite pentru acoperirea tuturor necesitatilor dvs. in mai multe locatii constituie o provocare, dar in acelasi timp reprezinta o abordare extrem de eficienta din punct de vedere al costurilor. Mai intai, implementam solutia potrivita pentru un set de procese într-o singură locaţie. Apoi vom reproduce aceeaşi soluţie in toate locatiile in care constatati ca au nevoie de acelaşi set de procese. Obtineti un plus de valoare prin implementarea aceleaşi soluţii pentru aceeaşi cerinta la toate locatiile, plus o recuperare mai mare a investitiei cu mai puţin efort.