IFS World

Despre IFS

IFS, ca furnizor global de aplicatii de business, ofera solutii ce permit organizatiilor sa raspunda rapid la schimbarile de pe piata, permitand resurselor sa fie utilizate intr-un mod mai agil pentru a obtine performanta in afaceri si avantaj competitiv. IFS a fost fondata in 1983, in prezent avand 2600 de angajati in intreaga lume. IFS este unul din pionierii software-ului de tip ERP bazat pe componente, acum ajuns la a saptea generatie.

Arhitectura componentelor IFS ofera solutii usor de implementat, folosit si upgradat. IFS Applications este disponibil in 54 tari, in 22 de limbi.

IFS Applications ofera functionalitati ERP extinse, incluzand facilitati in: managementul lantului de aprovizionare (SCM); managementul resurselor companiei (EAM); intretinere, reparatii si revizie generala (MRO); managementul ciclului de viata al produsului (PLM); managementul relatiilor cu clientii (CRM); managementul performantelor corporative (CPM). IFS are peste 600.000 de utilizatori in sapte sectoare cheie: aero-spatial si aparare, industria auto, high-tech, productie industriala, industrie de proces, managementul constructiilor si al facilitatilor, telecomunicatii si utilitati. IFS de asemenea, pune la dispozitie solutii globale pentru retele de vanzare si distributie.

Mai multe detalii pot fi gasite la www.ifsworld.com.

Pentru mai multe informatii puteti trimite email la [email protected] sau [email protected]

Lista componente

COMPONENTE INTER-FUNCTIONALE

Componentele IFS Inter-Functionale reprezinta un set de componente extrem de puternice, proiectate pentru optimizarea, simplificarea si rezolvarea proceselor critice intalnite in majoritatea industriilor si afacerilor. Aceste procese includ module de analiza de business, managementul relatiilor cu clientii, managementul lantului de aprovizionare, modelarea business-ului, atat din punct de vedere al documentelor, managamentul calitatii cat si al managementului de proiect. IFS Business Modeler permite companiilor sa aiba o privire de ansamblu asupra propriei organizatii in ceea ce priveste procesele de business.

COMPONENTE FINANCIARE

Componentele financiare ale IFS ofera o imagine cuprinzatoare a activitatii dumneavoastra dintr-o multitudine de perspective. Cand doriti investigarea unui caz sau situatie financiara, puteti accesa toate tranzactiile financiare create si le puteti vizualiza pana la cel mai mic detaliu. Toate componentele financiare IFS sporesc controlul pe toate departamentele organizatiei dvs. si pot fi configurate si adaptate pentru a satisface toate nevoile indiferent in ce parte a lumii va aflati.

COMPONENTE RESURSE UMANE

Componentele IFS Resurse Umane economisesc timp si bani ajutandu-va sa va administrati resursele cele mai valoroase ale companiei la cele mai eficiente costuri. Aceste componente va pun la dispozitie foarte rapid analize precise, continand toate informatiile cheie necesare privind managementul personalului. Aceste componente furnizeaza procese esentiale pentru managementul fortei de munca si managementul strategic al capitalului uman.

COMPONENTE VANZARI SERVICII

Componentele IFS Vanzari si Servicii furnizeaza procese vitale in afacerea dumneavoastra pentru un management real al relatiilor cu clientii (CRM). Aceste componente gestioneaza interactiunea din cadrul lantului de clienti incepand de la coordonarea vanzarilor, prin intermediul ciclului de vanzari pana la suportul si service-ul oferit clientului. Conceptele din IFS Vanzari si Servicii permit unei afacerii sa se concentreze pe obiectivele care genereaza o valoare adaugata clientului, prin intermediul produsului, serviciilor si suportului oferit de compania dumneavoastra.

COMPONENTE INGINERIE

Componentele IFS Inginerie fac mai usoara definirea si configurarea elementelor de proiectare si a produselor. Aceste componente asigura calitatea prin optimizarea administrarii tuturor documentatiilor aferente, inclusiv a revizuirilor. Toate persoanele din organizatie obtin informatiile de care au nevoie, oferind permanent date actualizate pentru deciziile la nivel tehnic, administrativ si financiar. Integrarea dintre procesele de achizitii, inginerie si fabricatie ofera o imagine exacta a situatiei companiei.

COMPONENTE PRODUCTIE

Componentele IFS de productie va ofera un mod simplu, automatizat pentru a avea grija de sarcinile repetitive din cadrul procesului de productie precum si posibilitatea de a folosi facilitati avansate de “management prin exceptii” pentru exceptiile vitale din acest proces. Aceasta solutie puternica si multidisciplinara sprijina planificarea, executia, controlul si analiza pentru o multitudine de tipuri de productie, in toate fazele de productie si pentru toti angajatii din organizatie. De asemenea sunt sprijinite productia de tip mixed-mode precum si principiile productiei de tip lean.

COMPONENTE DISTRIBUTIE

Componentele IFS Distributie, impreuna cu cele de productie, formeaza baza solutiei dumneavoastra privind managementul lantului de aprovizionare. Aceste componente va ofera usurinta si simplitatea de care aveti nevoie pentru o vizualizare mai buna a fluxului produselor, folosind sistemul intr-un mod eficient si permitand adaptarea cu usurinta la diferitele modele de distributie si metode de lucru. Componentele IFS de Distributie va dau adaptabilitatea de care are nevoie compania pentru a creste si a suporta modificarile interne de business oferindu-va avantajul unei analize in timp real incepand de la comanda pana la livrare.

COMPONENTE MENTENANTA

Componentele de Mentenanta IFS sunt o parte a sistemului de management complet al resurselor intreprinderii (EAM) ce va permite sa anticipati si sa va adaptati rapid la cerintele schimbatoare ale mediului economic existent. Usor de utilizat si de accesat, solutia contine functionalitatile complexe si detaliate de care aveti nevoie in procesul de mentenanta uzual, precum si pentru dezvoltarea si imbunatatirea continua a acestui proces.

COMPONENTE BUSINESS-ENABLER

Componentele IFS Business Enabler va permit crearea unor relatii complexe cu partenerii bazandu-se pe ultimele tehnologii web. Puteti pune astfel la dispozitia angajatilor, clientilor, furnizorilor si altor parteneri informatii personalizate, detaliate, in timp real prin intermediul portalurilor usor de utilizat precum si prin intermediul solutiilor mobile customizate specific. Componentele IFS Business Enabler permit de asemenea, integrarea cu sisteme interne sau externe prin intermediul serviciilor web, asigurand in acelasi timp securitate, performanta si scalabilitate.

IFS APPLICATIONS – Solutia pentru INTREPRINDERI AGILE

In mediul de afacere global din zilele noastre, agilitatea inseamna totul. O companie agila raspunde rapid la conditiile schimbatoare de pe piata si la cererile clientilor. Ea devine un lider pe piata prin ajustarea continua a proceselor de business si a produselor oferite. In felul acesta compania se poate extinde pe noi piete imediat ce oportunitatile se ivesc. Agilitatea este capacitatea unei companii de a-si  dezvolta afacerea pentru a exploata la maximum fiecare oportunitate, constituind factorul decisiv pentru o rentabilitate continua.

IFS Applications spirijina schimbarea, fiind flexibila si adaptabila oricarei cerinte. Construita pe baza de componente, IFS va permite cu usurinta sa va reconfigurati sau sa va extindeti solutia dumneavoastra software pentru a se potrivi cu nevoile dumneavoastra. de business aflate intr-o continua schimbare. Arhitectura orientata pe servicii (SOA) a sistemului IFS face ca integrarea, comunicarea si colaborarea cu clientii, furnizorii si partenerii sa fie mai usoara.

Business-ul este mai simplu cu IFS Applications. Pentru ca este un sistem modular, companiile pot implementa ceea ce au nevoie, atunci cand au nevoie. IFS Applications ofera solutii de business care pot fi configurate pentru a raspunde rapid la schimbarile din domeniul dumneavoastra in contextul schimbarilor de pe piata internationala.