IFS COMPONENTE VANZARI SI SERVICII

COMPONENTE VANZARI SI SERVICII

Componentele IFS vanzari si servicii ofera procese de business vitale, pentru un management veritabil al relatiei cu clientii. Aceste componente gestioneaza interactiunile cu clientii incepand de la vanzari, continuand cu ciclul vanzarilor si pana la suportul si serviciile aferite clientilor aflate in plina desfasurare. Conceptul IFS vanzari si servicii permite unui business sa se focuseze pe locul unde ar trebui sa adauge valoare clientului prin intermediul produsului, serviciului si al suportului acordat.
Sales contract management
IFS/Managementul Contractelor de Vanzare furnizeaza managementul ciclului de viata al unui contract de vanzare, de la licitatie si ofertare, pana la finalizare si predare-primire. Conceptul include deasemenea, facilitatea de cerere de plata si mentine controlul regulilor de scumpire si retentie stabilite, certificatelor si platilor.
Service contract management
IFS/Managementul Contractelor de Service va permite sa precizati cu exactitate si sa controlati nivelul service-ului pentru fiecare client in parte si activitate de service. Imbunatateste eficienta prin controlul automat si urmarirea termenilor stabiliti in contract.
Field service
IFS/Domeniu Service permite operatiilor dvs. de service, sa imbunatateasca procesele focusate asupra clientului din cadrul ofertarii si preluarii comenzii pana la facturare si analiza. Deasemenea ofera support pentru domniul service-ului si planificarea fortei demunca precum si stabilirea preciza apreturilor inainte si dupa perioadele de garantie.
Call center
IFS/ Call Center va permite sa oferiti eficient servicii de call center clientilor dvs. pentru domeniul service-ului sau suportul produsului. IFS/Call Center suporta deasemenea analize aprofundate prin ingramadirea unui set de masuratori predefiniti pentru toate partile procesului.
Customer quotation
IFS/Ofertare Client este un instrument pentru crearea rapida si precisa de propuneri si oferte client, inclusiv stabilire de pret, informatii tehnice sau diagrame, in functie de cum este necesar. Odata ce o oferta este acceptata, o puteti transforma direct intr-o comanda, salvand timp.
Sales configurator
IFS/Configurator vanzari va ghideaza personalul de vanzari si clientii usor si convenabil, prin selectia dvs. de produse, caracteristicile produsului, si accesorii. “Produs indrumator” usor de utilizat, construieste configuratii prin intermediul unei serii de intrebari, ce definesc in mod précis cerintele lor.
Web store
IFS Web Store este o solutie scoasa de la cutie pentru managementul comenzilor bazate pe web si un instrument ideal pentru vanzarile de piese de schimb. Obtineti o varietate de modalitati de cautare si selectare produse, precum si verificari de prêt si disponibilitati, inregistrari clienti si urmarire comenzi.
Sales&marketing
IFS/ Vanzari si Marketing simplifica procesele de marketing si de vanzari pe masura ce furnizeaza managementului in mod convenabil, date cheie pentru luari de decizii. Echipa dvs. de vanzari poate urmari, gestiona si realiza activitati pentru a securiza oportunitatile de vanzari in timp ce departamentul dvs. de marketing poate gestiona cu usurinta campanii de marketing si comunica cu clientii.