IFS COMPONENTE PRODUCTIE

COMPONENTE PRODUCTIE

Componentele IFS de productie furnizeaza un flux simplu si automatizat cu scopul de a se ocupa de task-urile repetitive, impreuna cu functionalitatea avanzata a managementului prin exceptie pentru a prinde exceptiile. Aceasta solutie puternica si pluriperspectivista suporta planificarea, executia si controlul in multe tipuri de productie , in toate fazele procesului de productie , si pentru toti angajatii din organizatie. De asemenea, sprijina principiile de tip “lean” precum si productia de tip “mixed-mode”, unde diferite tipuri de procesare coexista impreuna in acelasi sistem fara probleme.
Multisite planing
IFS/Planificare pe mai multe locatii va ajuta sa va imbunatatiti livrarea la timp si satisfactia clientilor printr-o planificare mai buna a aprovizionarii si cererii produselor dumneavoastra. Prin intermediul acestei componente puteti sa dezvoltati o planificare a productiei principale(Master Production Schedule) destul de cuprinzatoare, puteti sa calculati capacitatea necesara a productiei.
Constraint based scheduling
IFS/Programare bazata pe constrangeri optimizeaza programarea productiei companiei dvs. putand raspunde intr-un mod rapid si eficient atat schimbarilor de pe piata cat si cererilor clientilor. Prin identificarea “gatuirilor” productiei dvs., puteti sa faceti livrarile la timp si sa tineti costurile productiei sub control.
Make to project
IFS/Realizat pe baza de proiect furnizeaza un concept unic pentru productie in contextual unui program, prin flexibilitatea de a conecta comenzile de productie, structurile DOP, comenzile de achizitie si alte elemente, direct de activitatile proiectului. Functionalitatea inventarului poate fi realizata in contextul unui proiect , si materialul poate fi transferat intre activitatile proiectului si intre stocul proiectului si cel standard. DOP-Dynamic Order Processing(procesare dinamica a comenzii)
Engineer to order
IFS/Comanda tehnica face ca proiectarea solutiei specifice clientului sa fie mai simpla de manevrat, prin integrarea proiectelor si structurilor de produse. Structurile produselor comandate, pot fi combinatii de produse standard si de structuri specifice clientului. Aprovizionarea este initiata de catre planul proiectului , si orice schimbare poate fi inregistrata, asigurand flexibilitate optima, control si eficienta costului in livrarea proiectului.
Make, configure, assemble to order
IFS/Realizat | Configurat | Asamblat pe baza de comanda gestioneaza si simplifica productia bazata pe comanda, de la realizarea avansata pe baza de comanda(MTO) la o asamblare simpla pe baza de comanda(ATO), la fel si pentru proiectarea pe baza de comanda unica, configurarea pe baza de caracteristici si produsele standard.
Batch process
IFS/Proces pe loturi ofera companiilor a caror procese de productie sunt bazate pe loturi o marja competitiva catre o planificare a productiei mai eficienta, livrari la timp si calitate a produselor ridicata.
Repetitive production
IFS/Productie Repetitiva imbunatateste eficienta reducand si chiar eliminand, tranzactii in procesul de productie. In combinatie cu IFS/Planificare, puteti sa creati un sistem hibrid de impingere/tragere, utilizand planificarea necesarului de material(MRP), pentru a genera un plan de programare a furnizorilor si de a dimensiona circuitul Kanban-ului.
Shop order
IFS/Comanda de Productie este un instrument cuprinzator pentru a monitoriza si controla comenzile de productie pe parcursul ciclului lor de viata, asigurand faptul ca productia realizeaza toata munca asa cum a fost planificata. Include suport pentru multe modele de productie si este aproape integrat cu IFS/Calculatie si IFS/Stoc
Costing
IFS/Calculatie ofera o perspectiva asupra costurilor asociate produselor companiei dvs. astfel incat sa luati decizii mai bine informate. Suporta calculatia traditionala, calculatia bazata pe activitati(ABC), sau o combinatie a acestora.
Shop floor reporting
IFS/Raportare Productie ofera o modalitate eficenta si usor de utilizat pentru angajatii dvs. de a raporta rapid informatii referitoare la productie. Puteti sa vedeti informatii despre starea operatiilor dvs., cantitatea produselor fabricate si rebutate, precum si orele cumulate ale operatorului.