IFS COMPONENTE MENTENANTA

COMPONENTE MENTENANTA

Componentele modulului de mentenanta fac parte din sistemul complet de management al activelor intreprinderii, ce va permite sa anticipati si sa va adaptati cererilor de schimbare rapide ale lumii inconjuratoare. Usor de lucrat si de accesat, solutia contine complexitatea si profunzimea functionalitatii de care aveti nevoie pentru cererile de mentenanta zilnice, precum si pentru dezvoltarea si imbunatatirea continua.
Complex MRO
IFS/Complex MRO va ajuta sa oferiti servicii de calitate superioara clientilor dvs., sa reduceti costurile si sa obtineti operatii MRO eficiente. Prin alinierea personalului, materialului, si a altor cereri de resurse, puteti in mod sigur sa respectati scadentele si sa imbunatatiti timpul de livrare.
Vehicle information management
IFS/Managementul informatiei vehiculelor este un instrument puternic si cuprinzator pentru flota integrata si managementul de configurare, precum si pentru respectarea reglementarilor. Sprijina controlul produselor serializate, planificarea operationala, planificarea si programarea mentenantei preventive si managementul schimbarii.
Process automation integration
IFS/Integrarea automata a proceselor va ajuta sa gestionati interactiunea cu echipamentul de automatizare de la diferiti vanzatori. Foloseste OLE pentru Controlul Procesului(OPC) si IFS/Conectare ca platforma de conectare.
Scheduling&resource allocation
IFS/Programare si alocare resurse imbunatateste programarea comenzilor de lucru si planificarea activitatii, furnizand un mod comun de planificare a mentenantei preventive si initiand mentenanta corectiva. Interfata grafica de tip drag-and-drop va permite sa faceti schimbari rapid si simplu. Prin integrarea cu IFS Resurse Umane, va permite sa comparati automat necesarul de personal cu disponibilitatea diferitelor competente.
Preventive mentenance
IFS/Mentenata preventiva va ajuta sa gestionati programarile pentru mentenanta preventiva periodica. Puteti sa organizati si sa pregatiti tot felul de sarcini cu aceasta facilitate. Puteti deasemenea sa programati sarcini in functie de proprii parametrii de mentenanta, cum ar fi conditia masinii,evenimente specifice, calendar, si chir daca un angajat sau contractor trebuie sa realiezeze sarcina.
Work order
IFS/Comanda de lucru gestioneaza toate sarcinile afectand organizarea mentenatei- rapoarte gresite, pregatire, planificare si raportare finala. Rezultatul este o mentenanta mai eficienta, ce reduce costurile directe si indirecte ale mentenantei, si pierderea castigurilor datorita nefunctionarii.
Overall equipement effectiveness
IFS/Eficacitatea totala a echipamentului este un instrument puternic pentru evaluarea imbunatatirilor propuse in performanta echipamentului pentru a creste veniturile. Inregistreaza toate evenimentele operationale,cum ar fi, disponibilitatea, performanta, calitatea si eficienta totala a echipamentului,prin intermediul interfetelor usor de utilizat pentru operatori si inginerii de process.
Equipment metering
IFS/Masurarea eficientei echipamentului imbunatateste profitabilitatea si va ofera control mai bun asupra utilizarii echipamentului ce necesita service. Indicatorii permite ca service-area sa fie programata si facturata in functie de utilizarea obiectului service-ului.
Equipment monitoring
IFS/Monitorizarea echipamentului minimizeaza nefunctionalitatile oferindu-va informatii actualizate despre echipament pe masura ce acesta functioneaza. Puteti urmari starea curenta a echipametului, motivele opririi, si cantitatile produse si respinse pentru a lua decizii mai bine informate asupra utilizarii echipamentului.
Equipment
IFS/Echipament gestioneaza informatiile fizice despre masini, cladiri, sisteme de aerisire, si/sau sisteme de transport. Complet integrat cu IFS/Managementul activelor, ofera o solutie de management al ciclului de viata al activelor atat pentru operatiile noi de constructie cat si pentru reconstructia fabricii.