IFS COMPONENTE INTER-FUNCTIONALE

COMPONENTE INTER-FUNCTIONALE

Componentele IFS Inter-Functionale reprezinta un set de componente extrem de puternice, proiectate pentru optimizarea, simplificarea si rezolvarea proceselor critice intalnite in majoritatea industriilor si afacerilor. Aceste procese includ module de analiza de business, managementul relatiilor cu clientii, managementul lantului de aprovizionare, modelarea business-ului, atat din punct de vedere al documentelor, managametul calitatii cat si al managementului de proiect.
Business performance
IFS Performanta Business este un sistem integrat de management al performantei ce presupune stabilirea obiectivelor, urmarirea si analiza indicatorilor performantei. Facilitatea IFS Nomenclator indicatori include peste 200 de indicatori predefiniti ce pot fi utilizati in orice moment si care permite o urmarire rapida pentru masurarea performantei. IFS/Scorecard joaca un rol important in orice solutie de management al performantei companiei(CPM), indeplinind rolul de locatie principala pentru toate informatiile referitoare la performanta companiei.
Accounting rules
IFS Reguli de Contare ofera un set comun de reguli pentru contarea manuala si automata in IFS Applications. Componenta ofera o vedere generala excelenta, ce asigura modelul de contare al companiei dumneavoastra. Interfetele standard determina o gestionare mult mai usoara a tranzactiilor trimise catre si primite de la IFS Applications, precum si catre si de la alte aplicatii de solutii de business.
Business reporting
IFS Raportare Business inglobeaza facilitatea de raportare generala in IFS Applications, acoperind toate tipurile de raportari ad-hoc, operationale si analitice, incluzand Report Generator, Quick Reports, Report Designer si canalele de iesire.
Document management
IFS Managemetul Documentelor este o solutie completa de management al documentelor, ce va ofera control total asupra documentatiei companiei. Gestioneaza fluxurile de munca, documentele, desenele si include sabloane, managementul versiunii si lansarii, si suport pentru scanarea facturilor(OCR) si stabilirea restrictiilor. IFS Managementul Documentelor prezinta toate trasaturile pentru a satisface orice utilizator puternic, interfata bazata pe web este foarte usor de utilizat astfel incat utilizatorii novice poate naviga in cateva minute.
Quality management
IFS Managementul Calitatii va permite sa definiti echipamentele de control, instructiunile de testare si inspectie; standardele pentru produse, furnizori, sau procese de productie; sau orice combinatie a acestora. Sabloanele sunt conectate la comenzile de productie, comenzile de aprovizionare, serii, loturi si procese ce au intiparite timpul de executie. Sunt suportate cele mai comune diagrame SPC pentru variabile si atribute, si indicii de capacitate pot fi calculati pentru orice proces. Formulare de prezentare generala cu interfete standard pot fi utilizate. pentru a alimenta produsele tertilor pentru obtinerea de calculatii statistice avansate.
Case management
IFS Managementul de caz va permite sa oferiti in mod eficient managementului dvs. de caz bazat pe fluxul de lucru, trasabilitate totala si expediere prompta.Componentele permit angajatilor si partenerilor sa inregistreze problemele cu usurinta, sa le conecteze la obiectele de business relevante, si sa le dirijeze folosind expedierea directa sau cozile de asteptare(queues). IFS Managementul de caz ofera deasemenea, suport pentru analizele aprofundate prin ingramadirea unui set de masuri predefinite pentru toate stadiile procesului.
Business modeler
IFS Modelarea Business-ului este un pachet integrat de instrumente, metode si modele grafice pentru dezvoltarea si comunicarea procedurilor de lucru, rutinelor si responsabilitatilor companiei. Puteti folosi aceasta componenta in timpul implementarii IFS Applications, pentru adaptarea si comunicarea proceselor companiei dumneavoastra. IFS Modelarea Business-ului acopera cateva perspective ale companiei. Documentele grafice realizate devin modele pentru structura si procesele companiei.