IFS COMPONENTE INGINERIE

COMPONENTE INGINERIE

Componentele IFS de inginerie face mai usoara specificarea si configurarea modelului elementelor si produselor. Componentele asigura calitate, prin imbunatatirea administrarii tuturor documentelor relevante, inclusiv a reviziilor. Fiecare persoana din organizatie obtine informatia necesara, furnizand in mod continuu date actualizate pentru decizii tehnice, administrative si financiare. Integrarea dintre aprovizionare, inginerie si productie permite o imagine reala a intregii companii.
Project delivery
IFS/Livrare proiect va permite sa coordonati livrarile complexe de-a lungul ciclului lor de viata- de la ofertare, proiectare detaliata, aprovizionare, fabricare, si/sau asamblare si pana la testare, livrare, suport post-vanzare, si mentenanta.
Engineering change management
IFS/Managementul de modificare inginerie simplifica si accelereaza procesul de modificare tehnologica. Va permite sa primiti, revizuiti, verificati, si sa aprobati modificarile inainte de a implementa comenzile de modificare.
Asset data management
IFS/Managementul datelor activelor este o platforma tehnologica multidisciplinara pentru crearea si mentinerea informatiei despre obiecte in fabrici, retele electrice, retele de fibra optica, si multe alte tipuri de structuri sau facilitati. Include instrumente puternice pentru procesele tehnologice si suport pentru colaborarea bazata pe Internet. Informatiile despre proiect de la furnizori si consultanti pot fi importate direct. Utilizat in colaborare cu IFS/Aprovizionare , imbunatateste eficienta procesului de aprovizionare. Integrarea stransa cu IFS Mentenanta, asigura suport complet pe intregul ciclu de viata al activelor, inclusiv o restructurare mare a proiectelor, fara a intrerupe procesele de mentenanta.
PDM configuration
IFS/Configurare PDM este un instrument de management al datelor produsului ce sprijina proiectarea tehnologica , controlul configurarii, si urmarirea elementelor si produselor. Capacitatile avansate ale managementului reviziei va ajuta sa va conformati reglementarilor complexe. Facilitatile “cele mai bine-potrivite” de cautare si copiere va permite sa reutilizati elementele si desenele, facand mai usoara standardizarea produselor si articolelor.