IFS COMPONENTE FINANCIARE

COMPONENTE FINANCIARE

Componentele financiare IFS, ofera o imagine destul de curpinzatoare a business-ului dvs. din mai multe puncte de vedere. Cand identificati o anumita directie care merita sa fie investigata, puteti cauta in tranzactiile financiare corespunzatoare si sa le analizati in detaliu. Aceste componente imbunatateste controlul la nivelul tuturor departamentelor din cadrul organizatiei si sustine nevoile de reglementare din intrega lume.
eInvoice
Componenta IFS, Facturare, imbunatateste si automatizeaza fluxul de facturare prin reducerea timpului de inregistrare a acestora manual. Activarea procesarii facturilor si regulile avansate de validare, accelereaza semnificativ procesul de creare a unei facturi. Afisarea evenimentelor si a istoricului documentelor, imbunatatesc procesul si fac urmarirea acestora, mult mai usoara.
Budget management
Componenta IFS, Administrarea Bugetului, ofera posibilitatea de a va administra planificarile, bugetul si previziunile referitoare la fluxul de lucru. Folosita pentru a se stabili strategia companiei si pentru a fixa obiective pentru raportare si buget. Planificarea continua si rularea previziunile, va da dreptul de a monitoriza si actualiza procesul in orice etapa. Aceasta componenta este creata pentru integrarea cu Microsoft Excel.
Cash flow
Componenta IFS, Cash Flow, va ofera o analiza flexibila a lichiditatilor, bazata pe o varietate de scenarii, selectate in functie de necesitati. Folositi comenzile de la clienti, comenzile la furnizori, folositi conturilor de incasari si plati, pentru vizualizarea unei imagini a lichiditatilor companiei. Folositi aceste informatii pentru a analiza compania pentru o administrare a lichiditatilor buna si pentru luarea celor mai bune decizii.
Accounts payable
Componenta IFS, Conturi de Plati, simplifica procesul de facturare al furnizorilor si procesul de plata. Facilitatea de auto-facturare reduce procesarea facturilor.Varietatea monezilor si a metodelor de plata, contribuie la flexibilitatea modulului, in timp ce capabilitatea de urmarire si analiza ofera control total.
Accounts receivable
Componenta IFS, Conturi de Incasari, simplifica procesul de facturare al clientilor si procesul de incasare. Inregistrarea tranzacţiilor de zi cu zi, este automatizata. Lucreaza in stransa legatura cu comenzile clientilor si cu regulile contabile, minimizand erorile si simplificand munca de rutina.
Fixed assets
Componenta IFS, Mijloace fixe, este un instrument integral contabil, folosit in administrarea strategica a activelor companiei. De asemenea ofera multiple metode de calcul al amortizarii, in functie de tara, ceea ce face din aceasta componenta, un instrument perfect de utilizat pentru companiile globale.
Consolidated accounts
Componenta IFS, Contabilitate Consolidata, ofera utilizatorilor informatii din subunitatile companiei, indiferent de numarul lor, consolidate intr-un singur loc(singura contabilitate). Se poate crea cu usurinta o legatura intre planul de conturi, bugetele si monedele de la subunitati la compania parinte. Datele preluate de la subunitati, din timpul activitatii (exercitiului financiar), acorda managerului posibilitatea de a vedea situatia consolidata, actualizata, in orice moment.

Componenta IFS, Registrul General, va asigura o baza solida pentru analiza finaciara si raportare, incluzand numeroase posibilitati de simulare, registre generale multiple, precum si reguli avansate de distributie. Va ajuta sa imbinati si sa consolidati evenimentele financiare din toate sistemele si subunitatile care apartin grupului companiei.