IFS COMPONENTE DISTRIBUTIE

COMPONENTE DISTRIBUTIE

Componentele de distributie IFS impreuna cu cele de productie, formeaza baza solutiei dvs. de management al lantului de aprovizionare. Aceste componente va ofera simplitatea de care aveti nevoie pentru a vizualiza fluxul produselor si sa folositi sistemul eficent si puteti usor sa va adaptati diferitelor modele de distributie si metode de lucru. Aceste componente va ofera agilitatea de care aveti nevoie de a creste si a sprijini schimbarea in cadrul intreprinderii dvs. si va permite sa profitati de comunicarea in timp real in cadrul lantului de aprovizionare de la comanda si pana la livrare.
Demand planning
IFS/Planificarea cererii este unul dintre cele mai sofisticate si usor de utilizat instrumente de previziune de pe piata actuala. Acest instrument foarte colaborativ, grafic si interactiv, va permite sa faceti planificari in mod vizual utilizand grafice de previziune in loc sa petreceti majoritatea timpului dvs. cu statistici si formule.
Invoicing
IFS/Facturare asigura procesarea rapida si sigura a facturilor. Va ofera posibilitatea de a printa automat, conta si actualiza facturile din IFS/Comenzi Clienti catre conturile de incasari(AR), permitand o monitarizare instanta a conturilor si limitelor de creditare a clientilor dumneavoastra.
Customer schedules
IFS/Programari Clienti integreaza procesele dvs. de productie si programarile productiei cu cererile clientilor, pentru a oferi precizie mai mare livrarilor, timp de fabricatie mai mic, stocuri scazute si eficienta mai mare costului operatiilor.
Customer orders
IFS/Comenzi Clienti gestioneaza eficient comenzile de client de la una sau mai multe locatii si este o parte fundamentala a solutiei IFS/ Managementul lantului de aprovizionare(SCM). IFS/Comenzi Clienti ofera o multitudine de optiuni de stabilire a preturilor, permitandu-va sa lucrati cu modele specifice.
Supplier schedules
IFS/Programari Furnizori imbunatateste eficienta dvs. administrativa reducand numarul tranzactiilor ce necesita introducere de catre utilizator. Este ideala pentru mediile de productie cu volum mare, conectand parteneriatele repetitive cu un flux continuu si volum mare al informatiilor comenzii.
Purchasing
IFS/Aprovizionare va permite sa va imbunatatiti administrarea aprovizionarii si este o parte fundamentala a solutiei IFS/Managementul lantului de aprovizionare. Ajuta companiile sa obtina preturi mai bune de la furnizori printr-o aprovizionare centralizata si este foarte potrivita companiilor cu mai multe locatii ce opereaza intr-un mediu global.
Inventory
IFS/Stoc imbunatateste intregul dvs. proces al stocului. Functii statistice ample sunt construite in sistem pentru analize detaliate. Mediile pe mai multe locatii sunt total sustinute si clientii desemnati facilitateaza miscarea bunurilor intre locatii.