Draexlmaier si Integrator Soft demareaza un parteneriat pe termen lung

DRAEXLMAIER
11iun., 2013

Integrator Soft, furnizor de solutii software ERP, CRM, BI si HR, anunta implementarea cu succes a noii versiuni a modulului Clarus InfoCant la SC DTR DRAXLMAIER Sisteme Tehnice Romania SRL, societate comercială ce face parte din holdingul DRAEXLMAIER Group.

 

Este un nou pas al unei colaborari mai vechi si care se doreste continuata pe termen lung. Modulul HR InfoCant, care face parte din suita de aplicatii CLARUS HR, este o aplicatie utilizata pentru gestionarea unei bune activitati a cantinei din cadrul unei firme. Solutia permite o evidenta a persoanelor care au dreptul sa consume de la cantina, identificati unic printr-un ID sau prin scanarea cartelei de acces folosita la accederea in institutie sau pentru pontarea timpului de lucru. In acelasi timp, ofera managementului rapoarte in timp real privind consumurile angajatilor, sume care pot fi verificate si de angajati printr-un terminal care folosește CLARUS InfoKiosk. Rapoartele sunt destinate atat managementului cat si departamentului financiar, rezultant un bun control al bugetului acordat angajatilor pentru masa la cantina.

 

Programul aduce beneficii atat angajatilor, cat si angajatorului. Beneficiul important adus de CLARUS InfoCant este satisfactia angajatilor DRAEXLMAIER, care au posibilitatea sa verifice oricand consumul si suma subventionata de catre firma, indiferent de momentul la care se acorda aceasta subventie. Managementul companiei are posibilitatea sa verifice in timp real consumul de la cantina si sa ajusteze astfel sumele subventionate pentru a se incadra in bugetul lunar acordat. Firma este cea care stabileste pentru fiecare produs un procent de discount, pe care il poate modifica in orice moment.

 

CLARUS InfoCant este structurat pe 4 module:

  • HRCantinaExtra – destinat departamentului HR, pentru evidenta salariatilor si colaboratorilor care au acces la cantina.
  • HRCantinaConfig – este accesibil pentru personalul din departamentul HR, care poate configura aici grupele discount pentru produse, categoriile de colaboratori si pot genera raportari detaliat sau grupat pentru salariati.
  • HRCantina – este utilizat de firma colaboratoare, care livreaza mancarea.
  • InfoCantina – utilizat de angajati pentru verificarea consumului si sumei subventionate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *