Compania

Câteva cuvinte despre noi

Misiunea companiei

Intr-un mediu de piata concurential, aflat intr-o continua transformare, rapiditatea luarii deciziilor joaca un rol hotarator pentru succesul oricarei afaceri.

Misiunea firmei INTEGRATOR SOFT este de a dezvolta si furniza cele mai bune solutii integrate care sa asigure luarea unor decizii manageriale si operationale in timp real.

Despre companie

INTEGRATOR SOFT este o companie cu capital privat, integral romanesc, al carei principal obiect de activitate consta in dezvoltarea, furnizarea si implementarea de solutii software adaptate specificului fiecarui client, sisteme informatice complexe de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), SCM (Supply Chain Management), HR (Human Resources), Business Inteligence etc.

Infiintata in 1996, compania INTEGRATOR SOFT dispune de o echipa de 30 specialisti cu o foarte buna pregatire in dezvoltarea de software, consultanta si training si cu cunostinte solide de marketing si management.

Solutiile dezvoltate de catre INTEGRATOR SOFT se adreseaza atat intreprinderilor medii si mari din toate domeniile comerciale si industriale cat si intreprinderilor mici prin solutiile de tip Small Business.

Sistemele informatice oferite de noi asigura:

  • eficientizarea activitatii firmei prin reducerea costurilor de exploatare
  • unificarea sistemului de comunicare intern
  • adaptarea produselor si serviciilor la nevoile clientilor
  • cresterea cifrei de afaceri prin cresterea numarului de clienti
  • flexibilitate in abordarea pietei