CLARUS ERP a trecut testele de compatibilitate cu Microsoft SQL Server 2012

CLARUS
05apr., 2013

Integrator Soft, dezvoltator software si furnizor de solutii enterprise de tip ERP, CRM, BI si HR, anunta ca solutia CLARUS ERP a trecut testele de compatibilitate cu Microsoft SQL Server 2012, in cadrul programului Microsoft ISV Application Compatibility.

CLARUS a trecut toate testele impuse de Microsoft in cadrul programului ISV (Independent Software Vendor) Microsoft Application Compatibility, pentru a rula si pe cea mai noua versiune a platformei Microsoft SQL Server, si anume versiunea 2012. Totodata, Integrator Soft si-a reconfirmat postura de Microsoft Silver Partner, in scopul de a oferi clientilor sai cele mai sigure si stabile solutii software.

CLARUS este un sistem informatic financiar-contabil si de management, unitar si integrat, care asigura intregul flux informational managerial, fiind creat pentru a satisface cerintele companiilor care desfasoara procese de afaceri in diferite domenii. Sistemul ofera comunicarea eficienta a informatiilor referitoare la stocuri, stocuri limita, produse rentabile sau mai putin rentabile. De asemenea ofera o multitudine de instrumente de lucru specifice conducerii oricarei companii oferind informatii referitoare la planning, previziuni, cash-flow si urmarirea pe centre de cost. Solutia contine module special dedicate departamentelor de resurse umane din cadrul companiilor, atat pentru activitatile de baza ale acestor departamente, ca evidenta salariatilor, calculul salariilor, pontaj, prezenta, dar si managementul calificarii si al trainingului, activitati de infokiosk pentru angajati, solutii pentru managementul cantinei. In plus, CLARUS ofera si functionalitati de Business Intelligence sau Customer Relationship Management sau Supply Chain Management.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *