Canam Group Romania alege CLARUS HR pentru managementul resurselor umane

CLARUS HR
10mart., 2018

Compania Canam Group Romania, unul dintre liderii pieței de proiectare, a ales pentru subsidiara sa din Romania solutia de management al resurselor umane CLARUS HR. O solutie produsa in totalitate in house de catre Integrator Soft, furnizor de solutii software ERP, CRM, BI si HR care activeaza pe piata locala de aproape 30 de ani.

CLARUS HR este o solutie complexa si completa, care face fata tuturor cerintelor unui departament de Resurse Umane al unei companii, indiferent de numarul de angajati si de domeniul de activitate al acesteia. Proiectata pentru a raspunde provocarilor mediului de afaceri aflat in continua schimbare si cerintelor tot mai complexe ale companiilor moderne, solutia vine sa eficientizeze fluxul operativ din cadrul departamentului de Resurse Umane al Canam Group Romania, cu misiunea clara de a face fata tuturor provocarilor pe care un astfel de departament din cadrul unei companii care face parte dintr-un grup international de firme, le intampina in activitatea cotidiana.

Solutia implementata la Canam Group Romania rezolva toate chestiunile legate de evidenta salariatilor, pontaje (cu preluare automata din centrala de control acces si aprobarea sefilor de echipe), dar mai ales pe cele legate de salarizare. Toate, in concordanta cu legislatia in vigoare din Romania.

Printre particularitatile ridicate in cadrul acestei implementari, avem si managementul personalului in leasing (angajat in companii terte specializate) sau un sistem de securitate avansat, cu avizari multiple, in cazul modificarilor unor informatii sensibile de-ale angajatilor.

Solutia CLARUS HR este doar o componenta dintr-o solutie software pentru business complexa, proiectata si dezvoltata de catre Integrator Soft, putand fi integrata cu alte solutii din familia CLARUS (ERP – Enterprise Resource Planning, CRM – Customer Relationship Management sau BI – Business Intelligence), alaturi de care formeaza un set complet de instrumente de business, menite sa devina un instrument ce poate fi particularizat pentru a raspunde nevoilor individuale ale fiecarei companii aflate in evolutie.