Autoliv implementeaza sistemul de automatizare si management a cantinei CLARUS HR InfoCant la locatia din Onesti

CLARUS HR InfoCant
15iun., 2021

Integrator Soft, furnizor de solutii software ERP, CRM, BI si HR, anunta implementarea cu succes a noii versiuni a modulului CLARUS HR InfoCant in locatia din Onesti a Autoliv Romania. Este un nou pas al unei colaborari mai vechi si care se doreste continuata pe termen lung.

Modulul HR InfoCant, care face parte din suita de aplicatii CLARUS HR, este o aplicatie utilizata pentru gestionarea unei bune activitati a cantinei din cadrul unei firme. Solutia permite o evidenta a persoanelor care au dreptul sa consume de la cantina, identificati unic printr-un ID sau prin scanarea cartelei de acces folosita la accederea in institutie (sau pentru pontarea timpului de lucru).

In acelasi timp, ofera managementului rapoarte in timp real privind consumurile angajatilor, sume care pot fi verificate si de angajati printr-un terminal care folosește CLARUS HR InfoKiosk. Rapoartele sunt destinate atat managementului cat si departamentului financiar, rezultant un bun control al bugetului acordat angajatilor pentru masa la cantina.

Programul aduce beneficii atat angajatilor, cat si angajatorului. Beneficiul important adus de CLARUS HR InfoCant este satisfactia angajatilor, care au posibilitatea sa verifice oricand consumul si suma subventionata de catre firma, indiferent de momentul la care se acorda aceasta subventie. Managementul companiei are posibilitatea sa verifice in timp real consumul de la cantina si sa ajusteze astfel sumele subventionate pentru a se incadra in bugetul lunar acordat. Firma este cea care stabileste pentru fiecare produs un procent de discount, pe care il poate modifica in orice moment.

Informatiile din CLARUS HR InfoCant le completeaza pe cele din CLARUS HR, oferind departamentelor de resurse umane si financiar o imagine cat mai clara si de ansamblu asupra componentei umane dintr-o companie.

CLARUS HR este o solutie solida si completa de management a resurselor umane, care vine in intampinarea nevoilor oricarei companii de a-si optimiza investitia in cea mai importanta resursa a sa – resursa umana, si vizeaza o corelare eficienta a activitatii angajatilor cu celelalte activitati de business din cadrul companiei.

Pe langa modulele din versiunea standard a CLARUS HR (Personal, Salarii, Pontaj si Info), solutia poate fi completata si cu module suplimentare precum HR Training, HR Calificare, HR InfoKiosk, HR InfoCant, cu scopul de a oferi un instrument complet pentru managementul integral al resurselor umane, indiferent de sfera activitatilor in care este necesara aceasta gestionare a personalului angajat al unei companii.

Solutia CLARUS HR este doar o componenta dintr-o solutie software pentru business complexa, proiectata si dezvoltata de catre Integrator Soft, putand fi integrata cu alte solutii din familia CLARUS (ERP – Enterprise Resource Planning, CRM – Customer Relationship Management sau BI – Business Intelligence), alaturi de care formeaza un set complet de instrumente de business, proiectate pentru a raspunde provocarilor mediului de afaceri aflat in continua schimbare si cerintelor tot mai complexe ale companiilor moderne.